STUDIU DE CAZ

O prezentare corporate de top, pentru o companie de top

Compania

EXE Green Holding a evoluat rapid în industrie, național și internațional, devenind astfel membru al Comitetului Național Român de Iluminat și una dintre cele mai importante companii din industria de eficiență energetică și soluții de iluminat pe baza tehnologiei LED.

Filmare cu drona si editare clip de prezentare

Am asigurat serviciul de filmare si editare video la sediul clientului din Mogosoaia.

Probleme de solutionat privind site-ul vechi

Rezultate dupa interventia Justpixel

Realizare landing page pentru prezentarea produselor smart

Compania a dorit o prezentare specifică pentru o anumită categorie de produse, adresata unui anumit public – specific publicului foarte tanar, deschis catre solutii smart de ultima generatie. 

Această prezentare poate fi transmisă foarte ușor altor companii și pot fi efectuate campanii de promovare specifice, doar pentru un anumit public.

Este mult mai ușor să influențezi decizia unor consumatori dacă te adresezi pe limba acestora și le arăți că le înțelegi specific nevoile.

Reducerea numarului de optiuni. O mare descoperire in marketing este “decision-making anxiety”. Ce inseamna? Noi credem ca daca ii oferim unui consumator o mare varietate de optiuni, el sigur va alege ceva. Aceasta abordare provoaca frica de a lua o decizie gresita si “ingheata” luarea oricarei decizii – sistemul limbic paralizeaza din cauza prea multor emotii ce pot fi cauzate de luarea prea multor decizii – in momentul acela simte ca pierde controlul si va avea urmatorul gand: “nu stiu ce sa cumpar, ma uit altadata”.

Deciziile se iau intr-un context. De-a lungul istoriei, oamenii au fost conectati prin experienta de grup: au vanat impreuna, au construit impreuna sau au crescut copii impreuna. Dorim sa fim conectati si sa avem apartenenta la grupuri. Creierul, prin sistemul limbic, creeaza structuri cerebrale implicate in emotiile si amintirile noastre. Asadar, prin natura umana, consumatorii doresc sa cumpere ceva ce li se adreseaza sau ceva ce cumpara si altii, chiar daca nu au nevoie. Daca le vei crea un context favorabil, oamenii vor cumpara de la tine!

Landing page-ul focuseaza atentia unui vizitator numai pe pe o anumita categorie de produse, oprind astfel alte distrageri din calea unei decizii.

Broșură corporate de prezentare companie

Am realizat brosura corporate a companiei EXE Green Holding, prezentând într-un mod profesionist activitatea, sediul și gama de soluții. Această prezentare este trimisă în format .pdf către potențiali clienți sau instituții. Prezentarea poate fi printată și în format fizic.

Fotografiere produse

Am asigurat serviciul de fotografiere profesionala a produselor la sediul clientului din Mogosoaia.

Fotografiere locatie