Promovare în Google

Abordarea mea meticuloasă și orientată spre rezultate mă determină să nu mă opresc doar la strategii teoretice. Mă implic activ, construind și implementând soluții personalizate pentru a amplifica prezența în Google a partenerilor mei.

Abordarea haotică

De ce nu ai trafic pe site?

Google nu te recomandă în căutări fiindcă nu ai niciun conținut relevant. Nu este suficient să ai un site; trebuie să oferi informații care să educe piața, nu doar să faci vânzări.

Abordarea strategică

Cum obții trafic?

Conținutul calitativ, scris de un profesionist, secțiunile de întrebări frecvente, blogul și descrierile serviciilor sau produselor, toate acestea au o influență decisivă pentru Google.

Pagină personalizată în Google

Afacerile cu profil activ în Google My Business au o reputație foarte bună pentru consumatori. Aceasta se datorează în mare măsură procesului de verificare cunoscut și riguros. Putem gestiona această procedură și completa profilul pentru a avea un scor maxim de credibilitate; asigurăm și actualizări constante ale profilului cu produse, servicii și articole.

Optimizare tehnică și creștere viteză

Optimizarea tehnică implică îmbunătățirea tehnologiei, utilizarea strategică a resurselor necesare astfel încât să crească performanța și viteza de încărcare. Pe lângă aceasta, optimizarea imaginilor și a conținutului este esențială pentru a crește în rankingul Google.

Redactare conținut de calitate

Modul de comunicare câștigă atenția și încrederea si cu cât devii mai specific, cu atât îți scazi concurența. De ce: 70% dintre căutările pe Google sunt specifice, având peste 3 cuvinte.

Site-urile apar în rezultate în funcție de calitatea, cantitatea, frecvența publicării, titluri și modul strategic de optimizare a conținutului. 

Este utilă construirea unei strategii de postări pe minim 3 luni, cu cate un articol pe săptămână, scris strategic despre o anumită temă, având minim 2000 de cuvinte-cheie.  

Rezultate obținute

Puteți vedea mai jos o lista cu câteva rezultate obținute în urma strategiilor SEO

#1 în Google la căutările:

remorci, remorci auto, remorci moto, producator remorci

#1 în Google la căutările:

“transport containere”, “transport petrolier”

#1 în Google la căutările:

“panouri decorative”, “panouri decorative 3D” “panouri 3D”,  “panouri perete”

#1 în Google la căutările:

“producator paleti”, “producator ambalaje din lemn”, “lazi industriale din lemn”

#1 în Google la căutările:

“recuperari creante”

#1 în Google la căutările

“producator lavoare”, “producator blaturi bucatarie”

#1 în Google la căutările

“cursuri de golf”, “teren de golf”, “turnee de golf”

#1 în Google la căutările

“canalizari brasov”, “canalizari sibiu”

#1 în Google la căutările:

 “reabilitare canalizari”, “reabilitare fara sapatura”

#1 în Google la căutările

“pardoseli industriale”, “execuție șape”

#1 în Google la căutările

“maturatoare stradale”, “perii stradale”, “lamele stradale”

#1 în Google la căutările

“transport frigorific”

Recenzii

Peste 200+ de clienți mulțumiți cu serviciile și produsele pe care le-am oferit.

5/5
5/5
5/5

Experienta actualizarii site-ului KUMA cu Justpixel a fost una pozitiva. Au dat dovada de profesionalism si au livrat un produs de calitate, personalizat conform dorintelor si asteptarilor noastre.

Oana Toader

Kuma Romania S.R.L. – www.kumaromania.ro

5/5

Prietenos si serios, s-a adaptat la nevoile si solicitarile noastre. Am primit multe idei  pentru vizual si aranjare in pagina si s-au realizat mai multe modificari fata de cele discutate initial. Colaborare buna!

Alina Rapan

Toneli Holding S.A. – www.toneli.ro

5/5

Un partener cu care am colaborat in realizarea proiectului elba-com.ro si rezultatul final a fost conform asteptarilor noastre. Va recomandam cu incredere mai departe!

Aniela Socaci

ELBA-COM S.A. – www.elba-com.ro

5/5

Site-urile pe care ni le-a livrat Justpixel  sunt mai mult decât modern construite și arătoase, sunt ușor de administrat și de dezvoltat chiar și de către cine nu este un specialist web. Iar reprezentantul companiei, Lucian Ungureanu, este suficient de versat încât să nu refuze modificările care nu au apărut în proiectul inițial.

Dana Sala

Sala Group S.R.L. – www.sala-group.ro

5/5

Profesionisti, au expertiza in domeniu si sunt proactivi. Pentru cele mai bune rezultate va recomand sa le dati frau liber, stiu ce au de facut fara prea mult pilotaj si control. Recomand cu caldura!

Melin Murat

BMC TRUCK & BUS S.A. –  www.bmcromania.ro

5/5

O colaborare perfecta! Rapid, fara prea multe complicatii, si-au luat informatiile / pozele de pe pagina noastra de facebook. Scurt si la subiect! In nici 2 saptamani era site-ul terminat, cu primele comenzi on-line la nici 2 zile.

Dima Anita

EVART S.R.L. –  www.evart.ro

Audit SEO

O analiză pentru site-ul tău și îți trimitem un raport cu recomandări

Call Now Button
Open chat