Ghiduri de vanzari pentru 2020

Daca ai o echipa de vanzari sau chiar si un singur agent de vanzari, trebuie sa efectuezi o pregatire si motivare constanta

Am invatat de-a lungul anilor strategii de vanzari optime ce ne-au adus in topul agentiilor de marketing din Romania, avand in portofoliu clienti ce cumuleaza o cifra de afaceri de peste 400 mil. €.

 

GHID PRACTIC

Performanță în vânzări

Am hotarat ca este momentul sa oferim public toate strategiile noastre pentru a educa piata si pentru a automatiza astfel si serviciul de consultanta pe care il oferim. Nu putem oferi consultanta in mod personal tuturor companiilor, zi de zi, dar va putem oferi un Ghid prin care sa aveti acces la aceleasi informatii valoroase pe care le-ati fi auzit in cadrul a peste zece ore de consultanta specializata cu echipa noastra.

MODUL 1
49 de tehnici de vanzari pentru a convinge clientii sa cumpere

MODUL 2
Listele cu companii si email marketing-ul strategic

MODUL 3
Vanzarile online – de la prezenta pana la conversie

MODUL 4
Cold Calling – Cum vinzi prin telefon ca un profesionist

MODUL 5
Intalnirile de vanzari – pregatire, eticheta si follow-up

Pret: 990 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

GHID PRACTIC

Cold Calling Script -- Cum sa convingi oamenii de vanzari sa-ti prezinte compania si sa te promoveze profesional si masurabil

Oamenii de vanzari trebuie sa fie artisti atunci cand vorbesc la telefon. Inca din primele secunde se stabileste relatia de incredere si se castiga atentia unui prospect. Nu am fost educati sa vorbim intr-un mod strategic si motivational la facultate, astfel ca va fi nevoie sa ne educam comportamentul, cuvintele, expresiile si modul de comunicare la telefon. 

Agentii de vanzari sunt grabiti si neatenti pe parcursul zilei, astfel ca pot pierde clienti numai folosind un mod gresit de a raspunde. Scopul acestui modul este automatizarea si construirea unui tipar de comunicare al echipei de vanzari, pe specificul companiei, intr-un mod educat si profesionist.

Competenta dobandita:
Dupa parcurgerea acestui modul, agentii de vanzari vor avea la dispozitie zilnic o lista cu expresii, cuvinte-cheie si fraze-cheie pe care sa le foloseasca – pur si simplu, vor citi de pe foaie anumite fraze pentru a castiga atentia prospectilor sau pentru a-i motiva sa cumpere.

Pret: 290 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

GHID PRACTIC

Follow-up Master -- 19 tehnici pe care echipa ta le poate folosi in a contacta din nou prospectii interesati, castigand atentia profesionist

Conform statisticilor, 80% din vanzari sunt realizate dupa al 5-lea telefon de follow-up dupa discutia sau intalnirea initiala. In plus, 50% din timpul unui agent de vanzari este pierdut cu task-uri inutile. 

Astfel, va trebui sa aveti un sistem pentru a nu lasa agentii de vanzari sa piarda timpul si sa ii motivati in realizarea follow-up-ului telefonic sau prin email. 

Persistenta este o abilitate ce trebuie invatata si educata in fiecare zi. Noi am creat un sistem usor de folosit din scripturi concrete – texte si formulari pe care agentii sa le foloseasca in a realiza follow-up-ului cu prospectii. Vor avea la dispozitie 19 tehnici diferite; vor parea astfel creativi in relatia cu prospectii si nu vor fi “enervanti” in a insista.

Competenta dobandita:

Dupa parcurgerea acestui modul, echipa de vanzari va avea 19 tehnici disponibile pentru a face follow-up intr-un mod creativ si profesionist.

Pret: 190 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

GHID PRACTIC

Closing & Sales Strategies -- 49 de tehnici de vanzari pentru a convinge clientii sa cumpere

Nu aveti timp sau resurse financiare pentru a asigura lunar sedinte de vanzari oferite de catre traineri profesionisti, astfel ca exista riscul de a neglija pregatirea echipei dvs de vanzari. Pe langa aceasta, sedintele de training au costuri foarte ridicate si dureaza cateva ore, astfel ca exista posiblitatea ca oamenii sa uite o mare parte din informatiile transmise. Noi consideram ca este mai oportun sa aveti o serie de ghiduri/module pe care sa le puneti la dispozitia echipei dvs de vanzari. 

Competenta dobandita:
Dupa parcurgerea acestui modul, echipa de vanzari va avea 49 de tehnici disponibile pentru a convinge clientii, pentru a le castiga atentia, pentru a-i motiva sa cumpere, pentru a le face follow-up si pentru a finaliza vanzarea.

Pret: 190 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

Companii de top deja folosesc solutiile noastre