fbpx

Identificare clienti pentru export

SERVICIU UNIC ÎN ROMÂNIA

Cauți firme către care să-ți exporți produsele?

Pentru ca o companie să crească, credem că trebuie să construiască parteneriate în mod constant, local și global, cu potențiali distribuitori, revânzători, producători și asociații.

Într-o piață incertă, trebuie să fii în stare să te adaptezi rapid și să stai cu ochii deschiși la oportunități. Nu trebuie să ai răspuns la orice, nu trebuie să le faci pe toate perfect, ci doar să fii cu un pas în fața altora. Daca începi, deja ești în fața multora!

Care este problema pe care o rezolvăm?

După venirea pandemiei, târgurile internaționale au fost închise, întâlnirile de afaceri s-au redus, zborurile s-au redus, dar și clienții din Romania au început țină de bani“. Te resemnezi sau găsești soluții noi?

Singura metodă, rapidă și accesibilă, este contactezi importatori sau distribuitori din Europa și cauți colaboratori noi. Cum îi contactezi? În prima fază, pe email; apoi îl trimiți pe site unde vad produsele tale.

Zi de zi, apar concurenți noi pe piață, din toată lumea. Totul se mișcă foarte rapid, asta trebuie faci și tu!

Cum te ajutăm?

Noi construim manual o listă cu firme dintr-o tară aleasă de tine și dintr-o anumită industrie – această listă va conține datele de contact actualizate ale companiilor. Acea listă este potrivită pentru că tu să îi contactezi pe email și să le prezinți o propunere de colaborare și produsele tale. Ne concentrăm pe expansiunea europeană rapidă a afacerilor din România.

Suntem un fel de “Listă Firme”?

Nu! Diferențele principale sunt următoarele:

  • Oferim liste de companii internaționale, având acces la informații la nivel global și o echipă multidisciplinară;
  • Listele de companii sunt realizate manual, nu colectate de un robot, având astfel o acuratețe foarte mare;
  • Segmentăm corect companiile după industriile în care activează, nu după CAEN-uri care sunt majoritar puse greșit.

Studii de caz

Pentru a înțelege mai ușor serviciul nostru, iți prezentăm mai jos câteva studii de caz finalizate cu succes pentru companii din Romania, dar și pentru companii internaționale

Client: Eltrex S.R.L.

Tara de origine: Romania

Activitate: Eltrex, fondată în 1999 în Timișoara, are o echipă de specialiști în proiectare și execuție de instalații electrice și automatizări industriale, oferind soluții pentru unele dintre cele mai importante companii multinaționale. 

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit o lista de companii din Germania ce sunt contractori de lucrari de asamblare mecanica si furnizori de servicii de instalare a echipamentelor industriale. Am identificat 4687 de companii din Germania si datele de contact actualizate ale acestora.

Client: TÜV Rheinland Middle East

Tara de origine: Dubai

Activitate: TÜV Rheinland Middle East este membru al TÜV Rheinland Group, un lider global în servicii independente de testare, inspecție și certificare.

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit o listă cu toti expozantii de la targurile internationale din industria alimentara si de bauturi. Prin aceasta lista s-a dorit identificarea de noi clienti pentru serviciile de certificare si testare TÜV. Am identificat si colectate datele de contact a peste 20.000 de companii – expozanti la aceste targuri de profil – catre care compania a putut promova serviciile de testare si certificare.

Client: OBOLON

Tara de origine: Ucraina

Activitate: OBOLON este cel mai mare producător de băuturi din Ucraina, cu peste 6000 de angajați. Fabrica Obolon este cea mai mare instalație de malț din Europa, având exporturi în peste 33 de țări.

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit liste cu datele de contact ale companiilor ce produc si distribuie bauturi alcoolice din Europa. In acest mod, au fost identificate companii noi si au fost trimise propuneri de colaborare.

Client: Co.ind s.c.

Tara de origine: Italia

Activitate: Co.ind s.c.este un important grup industrial italian. Compania are o cifră de afaceri anuală de 74 mil. € și este  lider în producția de cafea private label, cu peste 7.000 de tone de boabe de cafea produse anual.

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit o lista cu cu datele de contact ale tuturor producatorilor si distribuitorilor de cafea din Europa. Am identificat si segmentat manual 3000 de companii active, cu datele de contact actualizate in 2020. Lista a inclus numele companiilor, email, telefon, website si tara de origine a fiecareia.

Client: Sambu Group

Tara de origine: Singapore

Activitate: În calitate de pionier în industria nucilor de cocos din Asia, Sambu Group dezvoltat în mod constant produse de consum pe bază de nucă de cocos. Acestia conectează fermierii indonezieni locali de cocos cu piața internațională.

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit o lista cu toti importatorii (1417) de nuca de cocos si produse pe baza de nuca de cocos din Europa. Este binecunoscut ca Europa este cel mai mare importator global pentru aceste produse.

Client: Bagel Bakery GmbH

Tara de origine: Germania

Activitate: Bagel Bakery este un pionier în Germania când vine vorba de produse de patiserie de origine americană. 

Soluția furnizată de noi: Compania a dorit o lista cu toti producatorii si distribuitorii de produse de brutarie din Europa.

Ce include o listă de companii?

Într-o piață incertă, trebuie să fii în stare să te adaptezi rapid și să stai cu ochii deschiși la oportunități. Nu trebuie să ai răspuns la orice, nu trebuie să le faci pe toate perfect, ci doar să fii cu un pas în fața altora. Daca începi strategia, deja ești în fața multora!

Veți avea la dispozitie importatori și distribuitori din întreaga lume, economisind nenumărate ore de muncă. Folosiți bazele noastre de date care conțin detalii de contact actualizate.

Listele includ numele companiilor, email, telefon, website si tara de origine.

Ultimele liste de companii vândute

4687 de contractori lucrari de asamblare mecanica si furnizori servicii de echipamente industriale

3000 de producatori si distribuitori de cafea din Europa

603 de distribuitori pentru produse BIO din Europa

634 de distribuitori si importatori de legume din Europa

Nu mai amâna decizii esențiale pentru afacerea ta!

După trimiterea solicitării, vei fi contactat pentru a discuta detalii

Call Now Button