Email marketing

Vom fi departamentul tau de vanzari si vom contacta mii de potentiali clienti

Daca vei astepta sa-ti vina clientii pe usa, deja ai esuat! Singura abordare puternica si cu rezultate vizibile este aceea a marketingului direct – mergi tu la client pentru a-i castiga atentia si increderea.

Contactam zilnic mii de potentiali clienti prin diferite strategii de email marketing.

Avem acces la baze de date actualizate cu peste 100.000 companii active din Romania si acces la baze de date actualizate cu peste 4.000.000 companii active din Uniunea Europeana.

Metodele utilizate sunt 100% personalizate si in conformitate cu regulamentul GDPR – adresate numai persoanelor juridice.

 

Cum vom lucra?

Exemple de campanii de marketing direct:

1. Campanie pentru o fabrica de mobilier Horeca

Fabrica de mobilier avea un stoc foarte mare de scaune si trebuia sa gaseasca cat mai repede posibili cumparatori.

Am hotarat sa contactam toate restaurantele, cafenelele, pensiunile si hotelurile din Romania pentru a le prezenta, intr-o oferta personalizata, gama de produse din stocul fabricii. Am colectat adresele de email ale acestor locatii si le-am contactat personal in cateva zile pe toate. Rezultatele au fost vizibile foarte repede, clientul avand apeluri de la clienti si solicitari inca din primele zile.

2.Campanie pentru o fabrica de accesorii inox si balamale

Fabrica dorea sa gaseasca potentiali parteneri pentru a stabili noi contracte de colaborare. Am hotarat sa contactam firmele care ar avea nevoie de produsele fabricii de accesorii cum ar fi fabricile de mobilier. Am colectat adresele de email ale fabricilor de mobilier din Romania si am transmis catre acestia detalii despre fabrica de accesorii si gama de produse disponibile.

Solicita o campanie:

Veti fi contactat telefonic de catre un consultant pentru a discuta detalii concrete privind solicitarea.

Informatii telefonice la 0752.140.922

Ce castigi daca incepi de astazi?

Timp

Cat timp ar dura ca echipa ta interna sa contacteze ~5000 de potentiali clienti sau parteneri? 

Este inteligent sa externalizezi aceste activitati unei agentii care efectueaza astfel de campanii in fiecare zi. Astfel, cu o singura factura, castigi 20 de zile de munca a minim 2 oameni de vanzari.

Vanzari

Chiar daca deja ai contracte in desfasurare, trebuie sa fii mereu in cautare de parteneri si clienti noi – concurenta se extinde in fiecare zi, iar “relaxarea” se poate transforma intr-un posibil esec.

Printr-o campanie de lead generation vei creste vanzarile vizibil si organizat.

Awareness

Cum ar fi ca peste 10.000 de oameni de afaceri/companii sa afle de brandul tau intr-o luna?

E simplu! Cei care sunt vizibili au in general un cuvant de spus. Degeaba esti profesionist si ai echipamente de ultima generatie daca nu stie nimeni ca existi.

Companii de top deja folosesc solutiile noastre