fbpx

Despre agentia Justpixel

Salut, noi suntem Justpixel!

Am castigat increderea a sute de clienti prin seriozitate si livrarea impecabila a serviciiilor digitale

Valorile noastre. Iubeste ceea ce faci, fii pasionat, munceste din greu si impreuna cu echipa, asuma-ti riscuri, ramai realist, nu fa compromisuri si aspira pentru cele mai bune lucruri. Asa a fost construita aceasta companie, iar aceste valori, fiind de lunga durata, ne vor ajuta sa mergem si mai departe in viitor.

Misiunea noastra. Ne propunem sa ramanem cel mai prietenos furnizor de solutii de marketing si sa contribuim, prin expertiza noastra, la modernizarea constanta a mediului de afaceri romanesc.

Avantaj competitiv. Capacitatea de a concretiza sigur si rapid toate solicitarile, respectand termenele limita si dorintele clientilor.

Fundatia Justpixel este solida, fiind o afacere inceputa din pasiune inca din 2008. Am invatat din succesele şi greselile facute, avand acum maturitatea de a ne asuma responsabilitatea in fata viitorilor clienti si parteneri de afaceri.

Fiecare client este important pentru mine, de aceea lucrez personal pentru a-i intelege nevoile si industria. Sunt usor de contactat si disponibil aproape 24/7 pentru clientii cu care lucrez.

Lucian Ungureanu

Fondator

Avem in portofoliu companii ce cumuleaza o cifra de afaceri de peste 400 mil. €

Call Now Button
Deschide chatul!
1
Ai intrebari?
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by