Creare conținut de calitate

Lucrând cu sute de afaceri românești, am înțeles atât de bine greșelile făcute de antreprenori. Cea mai mare greșeală: Dezinteresul față de imaginea și modul de comunicare al companiei. Majoritatea au gândirea că  știe piațași “va merge așa” încă 10-20 de ani… încrederea este utilă, mai ales dacă este obținută în urma succesului anterior, însă poate fi o iluzie.

De ce trebuie să te intereseze? Majoritatea angajaților din companii sunt mileniali (26 – 42 ani), adică generația care creditează mult informațiile prezentate online și își validează deciziile de cumpărare prin dovezile digitale, precum review-uri, testimoniale, articole etc.

O companie este credibilă dacă oferă conținut calitativ – scris, foto și video. Există multe afaceri bune în România, dar nu sunt prezentate deloc bine!

Ce conținut îți pot oferi?

Toate tipurile de conținut, construite 100% personalizat și strategic.

Redactare conținut text

Conținutul nu înseamnă doar 3 pagini pe site, ci întreagă comunicare a afacerii! Începând de la prima pagină, până la secțiunile de întrebări frecvente, parteneri, articole și multe altele. Cu cât o afacere pare mai statică și neactualizata online, cu atât devine mai necredibila, ca un magazin prăfuit din coltul blocului!

Nu e de ajuns doar un text scurt pentru serviciul tău, ci trebuie o întreagă strategie, care se încheie cu o secțiune de întrebări frecvente, prezentarea modului de lucru și educarea clientului prin articole.

POP INDUSTRY este cel mai mare producator roman de remorci din Romania, cu peste 50% cota de piata. Avand in vedere imaginea care se preteaza pentru o astfel de afacere, am redactat un continut foarte calitativ, usor de parcurs, plasat strategic in fiecare pagina, fiind usor de citit si de pe desktop si mobile. Rezultatul? Prima pagina in Google la cautarea remorci si mii de comenzi de pe site, pe langa informarea coerenta si usoara a vizitatorilor, astfel incat s-au eficientizat si timpii de comunicare in vanzari.

Fotografii și filmări profesionale

Imagini sau un clipuri de prezentare, oriunde în Romania? ocup de îndată, totul făcut la un nivel profesional, cu editarea sau confidentialitatea filmărilor și a etapelor din producție.

Romturingia este cel mai mare producător de caroserii, suprastructuri și accesorii auto din România, având o echipa de peste 120 de ingineri și profesioniști în industrie. Suprafața unităților de producție este de 66.000 metri pătrați, fiind una dintre cele mai mari și performante platforme industriale din România.

Oia Trans cea mai mare companie de transport si logistica de containere din Romania, avand cu sedii in Hamburg, Bucuresti, Adjud si Ruse.

EXE Green Holding este o companie internaţională, aparţinând industriei de comerţ şi dezvoltare industrială, care oferă soluţii end-to-end bazate pe inovaţie şi tehnologii de ultimă oră pentru o mare varietate de industrii precum turism, transport, arhitectural, industrial, medical, comercial, sportiv, de biouri şi spaţiu public.

Albrau Onesti este cea mai mare fabrica de bere din regiunea Moldovei, avand o prezenta la nivel national, dar si international. Albrau Onesti a început activitatea în 1992, cand a preluat traditia berii Zimbru, marca atestata documentar in anul 1845.

Cu o tradiție de peste 30 de ani in domeniul serviciilor medicale din Târgoviște, centrul medical s-a dezvoltat continuu având ca principale valori excelenta si profesionalismul.

Din 1996, Bread is Life a consolidat o tradiție de excelență în domeniul patiseriei bucureștene. Cu trei unități de producție strategice în două județe și o echipă dedicată de peste 200 de specialiști, fiind unul dintre brandurile de referință în industria prăjiturilor.

Cataloage (print si digital)

Cataloagele, atât în format print cât și digital, sunt realizate cu redactare profesională, incluzând prezentări sau descrieri detaliate ale produselor și serviciilor. Totul bine organizat și într-un design excepțional!

ROMAUDIOVIDEO este unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții audio-video din România, având peste 30 de ani de experienta si fiind implicat in proiecte  pentru corporatii sau institutii de referinta.  

Am creat cataloagele intr-un mod structurat si cu o prezentare creativa a datelor, fiind vorba de produse de nisa. Aceste cataloage cu solutii pot fi atasate fiecarui potential client care primeste oferte sau detalii de la echipa.

Neptun Engineering este un brand recunoscut în domeniul instalațiilor, având o echipă de experți coordonată de project-manageri cu peste 15 ani de experiență, dedicați excelenței în soluții de inginerie. 

Am realizat pentru companie cataloagele corporate (romana si germana), dar si prezentarea online, imaginile cu echipa si proiecte de portofoliu.