Studii de caz

Companii carora le-am furnizat solutii de identificare a clientilor sau a partenerilor externi noi

Client: TÜV Rheinland Middle East

TÜV Rheinland Middle East este membru al renumitului TÜV Rheinland Group, lider global in serviciile de testare, inspectie si certificare. TÜV Rheinland Orientul Mijlociu si-a crescut continuu prezenta in Emiratele Arabe Unite unde, in prezent, detina doua locatii si este inca in crestere pentru a oferi mai multe servicii cat mai multor companii.

Tara: Dubai, Emiratele Arabe Unite

Activitate: Servicii de certificare

Cum am ajutat:

Expunerea larga a serviciilor oferite de TÜV Rheinland face din acest client unul ideal pentru solutia noastra de prospectare reprezentata de listele cu potentiali clienti.

Client: OBOLON

Obolon este cel mai mare producator de bauturi din Ucraina si cel mai mare exportator ucrainean de bere, cu peste 6000 de angajati. Fabrica Obolon este cea mai mare instalatie de maltare din Europa dupa capacitatea instalata. Exporturile Obolon reprezinta 80% din exporturile de bere ucrainene. Compania exporta in peste 33 de tarimajoritatea exporturilor sale fiind catre Rusia.

Tara: Ucraina

Activitate: Bauturi alcoolice si nealcoolice

Cum am ajutat:

Prin cumpararea listelor cu potentiali clienti realizate de catre Justpixel, Obolon urmareste sa incheie parteneriate cu noi distribuitori atat in Europa, cat si in Orientul Mijlociu si Asia.

Client: Consiliul pentru Promovarea Comertului din India

Trade Promotion Council of India (TPCI) este o organizatie de promovare a comertului si investitiilor apex recunoscuta si sustinuta de Departamentul de Comert al Guvernului din India si notificata in Politica de Comert Exterior (Foreign Trade Policy). Organizatia ofera strategii pentru extinderea companiilor indiene la nivel international, prin organizarea de evenimente de afaceri specializate si prin colaborarea cu Guvernul Indiei.

Tara: India

Activitate: Facilitarea oportunitatilor comerciale pentru companiile indiene

Cum am ajutat:

Consiliul pentru Promovarea Comertului din India a cumparat listele cu potentiali clienti internationali realizate de Justpixel pentru a le pune la dispozitia companiilor, astfel incat acestea sa nu se mai ocupe de identificarea lor, ci doar de contactare.

Client: Galina–Agrofreeze

Galina–Agrofreeze este specializata in productia si prelucrarea fructelor si legumelor. Galina–Agrofreeze a reusit sa fie principalul furnizor pentru cele mai cunoscute nume din industrie, companii nationale si multinationale. Indiferent ca este vorba de producatori de iaurt si fructe, reambalatori de legume congelate sau de comercianti cu ridicata de fructe si legume proaspete, Galina este un partener comercial pe care se bazeaza companii din numeroase industrii.

Tara: Egipt

Activitate: Productie fructe si legume

Cum am ajutat:

Galina–Agrofreeze urmareste sa isi extinda prezenta internationala in Europa, Asia si Africa, motiv pentru care a apelat la agentia noastra pentru a-i pune la dispozitie o baza de date cu importatori din cele 3 continente.

Client: Eltrex 

Eltrex a fost infiintata in 1999, avand in prezent peste 70 de angajati. Este o companie renumita atat in industria de instalatii electrice, cat si in cea de automatizari industriale.

Tara: Romania

Activitate: Instalatii electrice si automatizari industriale

Cum am ajutat:

Suntem incantati sa-i sprijinim in demersurile lor de extindere pe piete europene, incepand cu cea din Germania, atat prin realizarea de liste cu potentiali clienti, cat si prin implementarea unei campanii de email marketing personalizat pe baza listelor realizate.

Client: Jomo Thermomolding 

Jomo Thermomolding este o companie din Timisoara cu peste 170 de angajati si cu o experienta de 18 ani in productia de textile, in special pentru incaltaminte.

Tara: Romania

Activitate: Productie de textile

Cum am ajutat:

In actualul context al pandemiei, Jomo Thermomolding doreste sa furnizeze companiilor romanesti cu peste 100 de angajati masti de protectie produse in Germania, apeland la serviciile noastre de prospectare de piata, respectiv realizarea unei liste cu potentiali clienti si contactarea acestora prin intermediul unei campanii de email marketing personalizat. Pentru acest proiect nou al clientului, am construit special un landing page pentru prezentarea produselor si pentru a masura impactul campaniei de email marketing.

Client: Orbex (Orb Exim Corporation)

Infiintata in 2001, Orbex este unul dintre procesatorii pakistanezi de fructe de mare congelate cu renume. Acestia dispun de o capacitate de prelucrare de 50 de milioane de tone de fructe de mare pe zi in fabrica din Karachi si de 20 de milioane de tone pe zi in fabrica situata in Baluchistan.

Tara: Pakistan

Activitate: Procesarea fructelor de mare

Cum am ajutat:

Orb Exim Corporation se afla intr-un proces de extindere pe noi piete, apeland la bazele de date realizate de Justpixel pentru a contacta distribuitori din Europa, Asia si Africa.

Client: Garipoglu Corporate Group

Grupul de Companii Garipoglu a luat fiinta in 1970, desfasurand activitati de productie industriala in mai multe sectoare, de la industria textila si chimica la industria alimentara si metalurgica, cu peste 2.500 de angajati in Turcia si in strainatate. Scopul de baza al grupului este sa-si continue eforturile de crestere intr-un mod care sa raspunda nevoilor Turciei si ale lumii.

Tara: India

Activitate: Industria prelucratoare (metalurgica, plastica, chimica)

Cum am ajutat:

Pentru a accelera indeplinirea acestui scop, Garipoglu Corporate Group a achizitionat o baza de date extinsa realizata de agentia noastra, cu furnizori, producatori, prelucratori si distribuitori din Europa, Asia si Africa.

Client: XL Energy Marketing

XL Energy Marketing are 140 de angajati, generand anul trecut vanzari de 26 de milioane de dolari. Dezvoltandu-si propria unitate de productie si depozitare in 2008, XL Energy Drink este disponibil in peste 65 de tari. Inca de la inceput, misiunea companiei a fost sa livreze un produs de cea mai inalta calitate, la un pret competitiv.

Tara: Polonia

Activitate: Bauturi racoritoare

Cum am ajutat:

Prin cumpararea listelor cu potentiali clienti realizate de catre echipa noastra, compania poloneza a pus la dispozitia intregii sale echipa de vanzari prospecti internationali calificati.

Client: Farmo S.p.A.

Farmo este unul dintre producatorii italieni notabili din sectorul fara gluten, acoperind trei game principale de produse: paste, produse de panificatie si amestecuri. Farmo este deja prezent la nivel international, fiind cunoscut pentru produsele de calitate oferite ca o alternativa mai sanatoasa decat alimentatia traditionala.

Tara: Italia

Activitate: Nutraceutice

Cum am ajutat:

Strategia de exporturi a companiei italiene vizeaza in principal Europa, pastrand insa deschiderea catre alte regiuni, motiv pentru care au achizitionat o lista nisata cu distribuitori de produse fara gluten la nivel international.

Client: Alliance Zone Inc.

Alliance Zone Inc. este o firma de aprovizionare agroalimentara orientata spre client. Compania furnizeaza, comercializeaza si exporta cereale, nuci, condimente si alte produse alimentare de cea mai inalta calitate la nivel mondial. Alliance Zone Inc. lucreaza direct cu producatorii, procesatorii si ambalatorii agricoli de top din lume pentru a indeplini cerintele specifice ale clientilor la preturi competitive.

Tara: Canada

Activitate: Servicii de certificare

Cum am ajutat:

Achizitionand liste cu potentiali parteneri comerciali realizate de agentia Justpixel, compania canadiana isi continua expansiunea pe pietele unde este deja prezenta, insa crescand volumul de prospectare.

Client: Bagel Bakery GmbH

Bagel Bakery GmbH este un pionier in multe domenii cand vine vorba de produse de patiserie autentice americane. Cu idei mereu noi si cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate, compania germana implementeaza idei de produse personalizate, creative si delicioase pentru clientii lor.

Tara: Germania

Activitate: Produse de panificatie congelate

Cum am ajutat:

Avand misiunea de a-si oferi produsele spre cat mai multi consumatori finali, Bagel Bakery GmbH a achizitionat de la agentia noastra o lista cu furnizori si distribuitori internationali nisata pe segmentul lor.

Client: Eko Pirk JSC

Eko Pirk este o companie de produse organice, naturale si sanatoase. Acestia detin brandurile Amrita si Aukso de ulei de cocos organic si natural de inalta calitate, furnizand produse din nuca de cocos, unt GHEE, cereale, faina, fructe uscate, indulcitori cu nuci si altele asemenea. Eko Pirk este o afacere complexa care isi exporta produsele in toate principalele tari ale Uniunii Europene, precum si pe alte continente.

Tara: Lituania

Activitate: Industria alimentara si de cosmetice

Cum am ajutat:

Obiectivele acestora de a intra pe piete noi si-au gasit raspunsul cautat in solutiile oferite de noi.

Client: Nam Viet Foods & Beverage Co.

Nam Viet Foods & Beverage Co. opereaza 4 fabrici, detine 3 marci inregistrate si ofera, de asemenea, servicii logistice convenabile catre toate porturile din lume prin transporturi aeriene sau maritime. Compania vietnmeza exporta deja in peste 100 de tari si face demersuri pentru infiintarea de companii multinationale pe alte continente.

Tara: Vietnam

Activitate: Bauturi sanatoase din fructe tropicale vietnameze

Cum am ajutat:

In aceste demersuri de expansiune agresiva, Nam Viet Foods & Beverage Co. are nevoie de prospecti calificati la nivel global pentru a incheia noi parteneriate, cumparand, astfel, o baza de date extinsa realizata de agentia noastra.

Client: Sambu Group

In calitate de pionier in industria nucilor de cocos, Sambu Group dezvolta in mod constant produse de consum pe baza de nuca de cocos si produse industriale pentru a satisface cerintele clientilor. De asemenea, acestia inoveaza noi metode pentru a-si pastra avantajele competitive. 

Tara: Singapore

Activitate: Produse din nuca de cocos

Cum am ajutat:

Strategia Grupului Sambu consta in conectarea fermierilor locali cu piata internationala, piata la care doreste mai mult acces prin intermediul listelor cu potentiali clienti achizitionate de la agentia Justpixel.

Client: CSN Pharma

CSN Pharma este o companie farmaceutica cu sediul in Coquitlam, Columbia Britanica, Canada. Afacerea a inceput din dorinta de a introduce pe piata produse de calitate pentru stilul de viata de zi cu zi si sprijinul nutritiei sportive. Agentia guvernamentala Health Canada defineste nutraceuticele ca fiind un produs izolat sau purificat din alimente si, in general, vandut in forme medicinale care nu sunt asociate de obicei cu alimente si care au demonstrat ca au un beneficiu fiziologic sau ofera protectie impotriva bolilor cronice.

Tara: Canada

Activitate: Nutraceutice

Cum am ajutat:

Compania canadiana a cumparat liste cu potentiali clienti din Europa si Asia pentru a-si continua misiunea de a furniza cat mai multor oameni produsele sale de imbunatatire a sanatatii.

Client: SaS 888

Compania SaS 888 este prezenta pe piata internationala din 2014, exportand produse agricole precum leguminoase, seminte oleaginoase, cereale. Cooperarea cu producatorii agricoli permite SaS 888 sa mentina o politica de pret flexibila.

Tara: Kazakhstan

Activitate: Productie agricola

Cum am ajutat:

Fiind un exportator relativ tanar, compania din Kazakhstan a gasit o foarte mare utiliate in listele cu potentiali parteneri comerciali din Europa si Asia realizate de echipa noastra.

Client: Artego S.A.

Artego este cel mai mare producator de benzi transportoare din Romania si unul dintre cei mai mari producatori de articole tehnice din cauciuc din lume. Compania a fost infiintata in 1973 pe platforma industriala nordica din Targu Jiu, aflandu-se pe piata cauciucului de peste 40 de ani.

Tara: Romania

Activitate: Articole tehnice din cauciuc

Cum am ajutat:

Agentia noastra a sprijinit producatorul roman sa-si prezinte produsele catre companii din industria prelucratoare, implementand pentru acestia inclusiv o campanie de email marketing personalizat pe baza listelor realizate.

Client: Gruppo Damidio 

Gruppo Damidio a fost infiintata in 1994 in Timisoara, avand in momentul de fata peste 30 de angajati. Compania este distribuitor autorizat al brandului de lubrifianti premium Q8Oils la nivel national, pentru segmentele de industrie, agricultura, vehicule comerciale si autoturisme personale.

Tara: Romania

Activitate: Distributie de lubrifianti

Cum am ajutat:

Agentia noastra a realizat o lista cu prospecti din agricultura, constructii, transporturi, energie si industria prelucratoare, implementand inclusiv o campanie de email marketing personalizat pentru client.

Client: Benefit Systems

Benefit Systems a fost infiintata in urma cu 7 ani in Bucuresti, oferind servicii de pachete de beneficii companiilor romanesti. In prezent, compania are peste 20 de angajati si un portofoliu impresionant de clienti din numeroase industrii.

Tara: Romania

Activitate: Beneficii pentru angajati

Cum am ajutat:

Pentru a contribui la dezvoltarea retelei de clienti a Benefit Systems, agentia noastra a realizat o lista cu prospecti pentru a implementa o campanie de email marketing personalizat si a creat special un landing page pentru prezentarea serviciilor si pentru masurarea impactului campaniei.