Lactate Bradet

Despre client

Societatea comerciala BRADET S.R.L, are capital integral privat romanesc si a fost infiintata in anul 2001

Obiectul de activitate al societatii il constituie colectarea, transportul, prelucrarea, depozitarea si comercializarea laptelui si a produselor lactate.

Situata in inima muntilor Fagaras, S.C. BRADET S.R.L. este continuatoarea unei traditii vechi de mai bine de o jumatate de secol. Trebuie mentionat ca localitatea Bradet este cea care da numele cascavalului foarte cunoscut si apreciat pe piata sub acest nume. Pentru continuarea traditiei produsului respectiv unitatea are in productie acest sortiment, detinand si atestat de produs traditional. Avand la indemana trei elemente naturale deosebite specifice zonei, apa cristalina, aerul pur si iarba hranitoare, specialistilor nostri le este mult mai usor sa indeplineasca misiunea de credinta a firmei noastre in satisfacerea unor nevoi de baza ale consumatorilor : necesarul zilnic de proteine continute in produsele lactate.

Proiect online: www.lactatebradet.roAuthor: Lucian Ungureanu
Lucian este fondatorul agentiei Justpixel. Acesta ajuta afacerile cu capital romanesc sa-si creasca brandul si vanzarile online, avand o experienta de peste 8 ani in arta digitala si marketing online.