Lucian Ungureanu

managing partner

ungureanu-lucian-justpixel
Arii de expertiză
  • Business strategy
  • Art & Graphic design
  • Digital marketing
Educație
  • Bachelors & M.A. – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
  • Certified courses –
    University of Michigan, S.U.A.

Lucian Ungureanu este fondatorul agentiei Justpixel. El ajuta companiile precum Transilvania Production, Sedona sau Producton sa-si creasca brandul si vanzarile online. Lucian are o experienta de peste 8 ani in arta digitala si marketing online; in plus, este entuziast in a colabora pe termen lung pentru afacerile cu capital romanesc ce isi doresc o strategie remarcabila de branding si promovare online. Inainte de orice, sigur ti-ar placea sa citesti povestea lui.

Inceputuri. M-am nascut pe 30 octombrie 1992, in Bucuresti, Romania. Am inceput sa fac site-uri inca din scoala generala, fara sa stiu prea bine ce faceam. Pe parcursul primilor ani, foarte probabil, am facut toate greselile posibile in promovarea si gestionarea altor afaceri. Norocul a fost ca am inceput devreme, astfel incat, dupa o perioada, obtineam rezultate foarte bune pentru clienti si lansam zeci de site-uri. Apoi am aflat ca am avut nevoie de primii ani pentru a ajunge pe drumul spre succes!

Antreprenoriat. Inca de la inceputuri, am avut sansa de a ma intalni cu multi antreprenori care au avut increderea de a-mi incredinta gestionarea promovarii online a afacerilor lor. Pe langa asta, am avut si oportunitatea de a invata enorm din experienta lor de viata si de business; astfel, am invatat sa le fiu un prieten in care pot avea incredere. Vazand ca multi dintre ei doresc sa-si creasca vanzarile si imaginea afacerii, dar nu gasesc solutii sau oameni cu care sa lucreze, am hotarat sa pornesc agentia Justpixel. Prin aceasta, visul meu este sa ajut cat mai multi antreprenori sa isi creasca afacerile si cat mai multi tineri sa transforme pasiunea lor intr-o afacere profitabila.

Diplomatie. Sunt un om curios. Curiozitatea m-a impins sa invat si alte laturi ale afacerilor, nu doar pe cea digitala. Am urmat cursurile Facultatii de Drept ale Universitatii din Bucuresti pentru a invata temeinic latura juridica a unei afaceri si, in timpul acesteia, am lucrat in Ministerul Afacerilor Externe pentru a invata si latura diplomatica a afacerilor. In ultima perioada, am lucrat pro bono cu Ambasada Romaniei din Zimbabwe – Africa de Sud – pentru a promova oportunitatile de investitii disponibile in acea regiune pentru oamenii de afaceri din Romania.

Oamenii care răzbat în această lume sunt cei care se ridică și caută circumstanțele pe care și le doresc, iar dacă nu le găsesc, le creează.George Bernard Shaw

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti, recomandam cu incredere JustPixel!

Ionel Ruxandari
Director General, Prodincom S.R.L. - Suceava

Am inceput sa lucram cu JustPixel acum 6 ani si santem foarte multumiti de rezultatele acestei colaborari. Disponibilitate, profesionalism, seriozitate iata cateva din coordonatele colaborarii noastre. Dorim sa mentinem si daca va fi cazul chiar sa largim colaborarea noastra.

Alexandru Vaduva
Director General, AS International S.R.L. - Craiova

Doresti sa primesti o oferta personalizata?