Povestea

Povestea

Este greu sa faci lucruri perfecte, dar mulțumirile venite de la clienți merită orice efort!

Lucian Ungureanu

Fondator & Full Stack Developer

Povestea

Este greu sa faci lucruri perfecte, dar mulțumirile venite de la clienți merită orice efort!

Lucian Ungureanu

Fondator & Full Stack Developer

Începuturile. Am început să lucrez cu oamenii de afaceri încă de la 14 ani, când mă duceam la întâlniri în diferite companii și, de multe ori, nu îmi venea să cred cum niște oameni destul de serioși luau în seamă un puști. Erau începuturile internetului în România, când încă mulți nu știau de ce au nevoie de un site sau ce înseamnă Google; Facebook sau Instagram nici nu existau. Chiar dacă drumul a fost destul de greu la început, am învățat totul de unul singur, am continuat și am evoluat personal și profesional. Am devenit foarte pasionat de ceea ce fac, lucrând de multe ori până la 4-5 dimineața fără să simt vreo oboseală.

Drumul. Avut o perioadă în care am “deraiat”de la acest drum, alegând să urmez cursurile Facultății de Drept a Universității din București, urmate apoi și de intrarea în avocatură în Baroul București în 2018. Recunosc că m-a ajutat mult ceea ce am învățat, în special înțelegerea în ansamblu a afacerilor, a gândirii antreprenoriale și a respectării cuvântului dat.

Pasiunea. Totuși, nu am profesat nici măcar o zi, gasindu-mi cu adevărat pasiunea în IT, lucrând în ultimii ani mai bine și mai mult că niciodată; evident, nici rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Am avut plăcerea de a lucra cu antreprenori din aproape toate industriile din România, de la firme mici, până la companii cu zeci de mil. € cifră de afaceri; de la companii locale, până la lideri în industrie. Nu este cel mai ușor lucru să lucrezi cu astfel de clienți, pretențiile fiind foarte mari și termenele scurte, dar a început să îmi placă din ce în ce mai mult.

Relația 1 la 1 cu oamenii de afaceri. Un mare avantaj competitiv a fost faptul că m-am implicat 100% în proiectele clienților; am înțeles cât mai bine gândirea acestora, a modelului de afaceri, a tipului de consumatori urmăriți, am mers la sediile clienților, în fabrici, am vorbit cu zeci de echipe de vânzări și marketing, totul pentru a fi cât mai conectat în afaceri.

Nu îmi place abordarea de a livra o soluție și de a “dispărea”. Am clienți cu care lucrez de peste 7 ani și am lansat cel puțin câte un proiect pe an cu aceștia. Eu vin cu idei și sugestii de prezentare și promovare, analizez ideile concurenților și soluțiile conexe ale acestora, apoi le propun clienților; după acordul acestora, le pun în practică de îndată.

Poți avea noroc cu un proiect de succes; dar, că să ai continuitate în succes, trebuie să fii pregătit și dedicat.

Cum spunea Edison, 1% inspirație și 99% muncă.

Abordarea. În spatele oricărei afaceri stau oameni, cu personalitățile și aspirațiile lor; nu sunt niște organisme fară viață, cum s-ar crede. Astfel, deciziile în afaceri se iau tot prin prisma multor factori emoționali, în special atunci când este o concurență puternică. Modul de prezentare, abordarea, designul, psihologia din spatele oricărui titlu sau text influențează deciziile; prețul nu este nici pe departe cel mai important factor decisiv și, în orice caz, bătălia la preț este întotdeauna pierdută.

Abordez colaborarea ca un business developer pentru a înțelege cât mai bine industria și afacerea clienților.

Misiunea. Vreau că fiecare antreprenor să își consolideze compania în piață și să crească accelerat. Concurenții internaționali sunt prezenți în fiecare industrie din România și câștigă teren foarte repede. Dacă nu reușim să evoluăm rapid și să “scoatem capul în lume”, vom pierde orice șansă în fața acestora.

Viziunea. Am ambiția ca Justpixel să ajungă în top 10 agenții de publicitate din România în următorii 5 ani.

Ce spun clienții?

Sute de clienți mulțumiți în ultimii ani

Call Now Button
Open chat