Părerea clienților

Nu este nevoie să ne crezi pe noi; crede-i pe clienții noștri și opiniile acestora!

Experienta actualizarii site-ului KUMA cu Justpixel a fost una pozitiva. Au dat dovada de profesionalism si au livrat un produs de calitate, personalizat conform dorintelor si asteptarilor noastre.

Oana Toader

Kuma Romania S.R.L.

Prietenos si serios, s-a adaptat la nevoile si solicitarile noastre. Am primit multe idei  pentru vizual si aranjare in pagina si s-au realizat mai multe modificari fata de cele discutate initial. Colaborare buna!

Alina Rapan

Toneli Holding S.A.

Un partener cu care am colaborat in realizarea proiectului elba-com.ro si rezultatul final a fost conform asteptarilor noastre. Va multumim si va recomandam cu incredere mai departe!

Aniela Socaci

ELBA-COM S.A.

Profesionisti, au expertiza in domeniu si sunt proactivi. Pentru cele mai bune rezultate va recomand sa le dati frau liber, stiu ce au de facut fara prea mult pilotaj si control. Recomand cu caldura!

Melin Murat

BMC TRUCK & BUS S.A.

Recomandam cu placere serviciile celor de la Justpixel. Prompti si profesionisti si au lucreazat dedicati pentru a duce la bun sfarsit proiectul ambalajulperfect.ro.

Ciprian Turea

UNU TIC S.R.L.

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de profesionalismul si implicarea echipei Justpixel, iar rezultatul a fost pe masura eforturilor depuse. Cu siguranta vom mai colabora si in alte proiecte.

Valentin Gavril

AVA STAR S.R.L.

Recomandam cu placere serviciile celor de la Justpixel. Sunt o echipa profesionista, dedicata, care lucreaza cu mult entuziasm si vin cu solutii practice in sprijinul clientilor lor. Noi am fost foarte multumiti de modul in care am colaborat cu ei si ne-am dori ca toti cei cu care noi cooperam sa fie la fel. Le dorim mult succes si cat mai multi clienti.

prof. univ. Stefan Deaconu

Centrul de Drept Constitutional

Site-urile pe care ni le-a livrat Justpixel  sunt mai mult decât modern construite și arătoase, sunt ușor de administrat și de dezvoltat chiar și de către un administrator care nu este un specialist web. Iar reprezentantul companiei, Lucian Ungureanu, este suficient de versat încât să nu refuze modificările care nu au apărut în proiectul inițial.

Dana Sala

Sala Group

Am colaborat eficient cu reprezentanții Justpixel pentru actualizarea site-ului convar.ro. și le apreciem disponibilitatea, flexibilitatea și profesionalismul. Site-ul convar.ro este structurat în așa fel încât produsele și serviciile prezentate sunt ușor de accesat și reflectă imaginea pe care ne-am dorit-o. Recomandăm cu încredere! Multumim!

Ciprian Turea

CONVAR IMEX

Printscreens

Nu este nevoie să ne crezi pe noi; crede-i pe clienții noștri și opiniile acestora!

Te-am convins?

Nu sunt cel mai ieftin, dar sunt dintre cei mai buni!

Call Now Button
Open chat