Parerea clientilor

Iată câteva păreri (100% reale) de la cei pe care i-am ajutat să-și imbunătățească imaginea si promovarea afacerii.

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti, recomandam cu incredere JustPixel!

Ionel Ruxandari
Director General, Prodincom S.R.L. - Suceava

Am inceput sa lucram cu JustPixel acum 6 ani si santem foarte multumiti de rezultatele acestei colaborari. Disponibilitate, profesionalism, seriozitate iata cateva din coordonatele colaborarii noastre. Dorim sa mentinem si daca va fi cazul chiar sa largim colaborarea noastra.

Alexandru Vaduva
Director General, AS International S.R.L. - Craiova

Pentru o prezenta online mai puternica, ne-am dorit un redesign al site-ului, un site realizat in tehnologia responsive. Am apelat la ei si spunem doar atat: pentru oricare dintre serviciile lor da-le mana libera, stiu ce au de facut si sunt foarte buni. Rezultatul final exprima ceea ce am dorit!

Emin Memet
Manager, MEMS PRODEXIM S.R.L - Constanta

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

A fost o incantare sa lucram cu Justpixel de la inceput pana la sfarsit. Ma bucur ca avem un magazin online ce ne reprezinta si pentru ca suntem pe prima pagina in Google la cautarea principala. Sunt o echipa prietenoasa si amabila pe care o recomand mai departe.

Alexandru Lembrau
Director General, Sedona ALM S.R.L. - Bucuresti

Am lansat deja al 5-lea site cu Justpixel si am extins atelierele de productie ale firmei, totul multumita clientilor veniti din online. Primesc zilnic comenzi din proiectele pe care le-am facut cu voi! Am comunicat foarte bine, chiar daca atelierele noastre sunt destul de departe de Bucuresti.

Stefan Szentkiralyi
Director general, Direct Target S.R.L. - Zalau

Profesionisti ,lucrez cu aceasta echipa de 2 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizte de ei.
RECOMAND CU MARE INCREDERE ACEASTA ECHIPA. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti” si mi am realizat visul.

Alexandru Gabriel Sandu
Director general, AS Legal - Bucuresti

Sunt multumit de rezultatul final, proiectul este reprezentativ pentru noi si aceasta echipa ne-a ajutat nu doar cu idei foarte bune, ci si cu executarea lor. Recomand mai departe.

Penta Ovidiu
Director general, Penta Media S.R.L. - Zalau

Am fost în căutarea pentru un designer grafic pentru site-ul nostru vreme de cateva luni, dar cele câteva companii cu care am luat legătura cu nu păreau capabile să îndeplinească solicitarile noastre. În cele din urmă, când am descoperit Justpixel, printr-o căutare pe Google, am reusit sa gasim partenerul pe care il cautam, un partener pasionat si implicat in rezolvarea solicitarilor noastre. După trecerea în revistă a cerințele noastre, Justpixel ne-a trimis o serie de propuneri și, având mare grijă, a creat numeroase modificări, acestea din urma devenind detalii foarte importante in dezvoltarea companiei noastre. Inutil să spunem mai multe, suntem extrem de multumiti de rezultate. Mulțumesc Justpixel.

Cristian Enciu
Executive Manager, Atex Tech System S.R.L. - Bucuresti

Serios, prompt, disponibil, amabil, politicos, profesionist. Am colaborat cu Lucian la recomandarea unui prieten multumit de serviciile lui. Il recomand la randul meu pentru ca dincolo de cunostintele si abilitatile sale profesionale mi-a placut abordarea si usurinta cu care am comunicat.

Serban Crengaris
Director general, Skop Solution S.R.L. - Bucuresti

Compania Beligi recunoaste si aprecieaza experienta, nonconformismul, sprijinul si sustinerea acordata de catre echipa Justpixel in realizarea unuia dintre cele mai bune site-uri de domeniu de pe piata autohtona. Recomandam cu incredere aceasta echipa.

Andrei Cristea
Director general, Servicii Funerare Cristea S.R.L. - Bucuresti

Am lucrat site-ul Everart cu Justpixel si suntem extraordinar de multumiti! Nu numai ca avem un design cu care ne putem mandri, dar avem o colaborare constanta prin care dezvoltam siteul. Recomand cu mare incredere Justpixel pentru a va prezenta firma si produsele exceptional.

Mariana Conea
Director General, EVER ART S.R.L - Bucuresti

O echipa formata din profesionisti, recomandam cu drag !

Benone Ghenta
Director General, Pensiunea Cattaleya

Experienta cu JustPixel in cateva cuvinte: 1. calitatea serviciilor oferite foarte buna; 2. eficienta 10++ 3. comunicarea excelenta.

Mihaela Carp
Director general, ALV Services LLC

We were amazed by how little effort was required on our part to have Consulting WP prepare these materials. We exchanged a few phone calls and e-mails, and they… handled the rest.

placeholder
Amanda Seyfried
Founder & CEO, Arcade Systems

Vrei sa fii la fel de multumit? Contacteaza-ne acum!