Vrei să îți extinzi afacerea și să crești vânzările excepțional?

Un magazin online iti transforma afacerea intr-un mod incredibil, castigand clienti noi constant

parteneri-4

Ce spun clienții noștri?Iată câteva păreri (100% reale) de la cei pe care i-am ajutat să-și imbunătățească imaginea si promovarea afacerii

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti, recomandam cu incredere JustPixel!

Ionel Ruxandari
Director General, Prodincom S.R.L. - Suceava

Am inceput sa lucram cu JustPixel acum 6 ani si santem foarte multumiti de rezultatele acestei colaborari. Disponibilitate, profesionalism, seriozitate iata cateva din coordonatele colaborarii noastre. Dorim sa mentinem si daca va fi cazul chiar sa largim colaborarea noastra.

Alexandru Vaduva
Director General, AS International S.R.L. - Craiova

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

ne dam silinta pentru a te impresionaPuteti vedea mai multe proiecte remarcabile realizate pentru clientii nostri

întrebări frecvente

Cum construim site-ul?

Nu putem construi lucruri remarcabile pe modele prestabilite. Nu gandim ca niste “producatori de site-uri”, ci ca niste parteneri de afaceri, de aceea ne vom implica pentru a intelege industria in care activati si, abia apoi, pentru a intelege afacerea construita. Consideram ca viziunea de ansamblu este un avantaj competitiv.

Designul este personalizat? 

Fiecare companie are propria identitate, iar fiecare industrie are tot propria identitate. Noi vom lua identitatea proprie a companiei si identitatea de nisa (ex: constructii, servicii etc.), le vom imbina si, aplicand ideile din strategia de promovare, vom construi un design remarcabil, avand aptitudinea de a influenta pozitiv vizitatorii.

Site-ul este optimizat pentru Google? 

Promovarea in Google pe cuvintele cheie a devenit din ce in ce mai complicata fiindca, pe scurt, Google a decis ca doar site-urile cu informatie de calitate merita sa fie recomandate in cautari. Google deja are la baza un mecanism cu inteligenta artificiala ce intelege informatia de pe site-uri, adica o citeste si interpreteaza, apoi va acorda acelui site o pozitie in cautari. De aceea este nevoie de strategie si implicare; au apus vremurile in care “umpleai” site-ul de cuvinte cheie si texte copiate.

Site-ul este responsive?

Noul proiect va fi adaptabil pentru toate deviceurile (PC, telefon, tableta), fara ca functiile principale ale site-ului sa fie afectate in vreun fel. In plus, designul va fi la fel de bun chiar si pe telefon, influentand pozitiv vizitatorii.

Pachet complet

1. Design remarcabil

Design unic si remarcabil realizat pentru afacerea ta

Pagina responsive (adaptata pentru telefoane/tablete)

2. Continut text

Realizare titluri in pagina pentru a castiga atentia vizitatorilor

Realizare continut text complet pentru a influenta vizitatorii sa aiba incredere in produsele sau serviciile tale si sa actioneze

3. Promovare in Google

Optimizare SEO

Promovare pe cuvintele cheie in Google

4. Configurare online

Instalare online 

Panou de administrare pentru a modifica oricand continutul

Cere oferta de pretIti transmitem oferta de pret in aceeasi zi, avand toate informatiile complete

Profesionisti ,lucrez cu aceasta echipa de 2 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizte de ei.
RECOMAND CU MARE INCREDERE ACEASTA ECHIPA. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti” si mi am realizat visul.

Alexandru Gabriel Sandu
Director general, AS Legal - Bucuresti

Contact

Ungureanu Lucian

Manager

Dacă ai întrebări, scrie-mi un email sau sună-mă.