PACHETUL STANDARD INCLUDE:

  1. Research pentru a crea o baza de date* cu potentiali clienti (companii active din Uniunea Europeana)
  2. Concepere script/text pentru email-ul trimis (presale) pentru a castiga atentia potentialior clienti (leads)
  3. 5000 email-uri transmise de catre agentii nostri pe parcursul a 30 de zile
  4. Construire lista cu rezultatele obtinute in urma campaniei de lead generation si cu datele de contact ale potentialilor clienti si parteneri interesati

* Putem efectua campanii de lead generation prin email conform criteriilor stabilite de tine – industrie (CAEN), cifra de afaceri, tara, oras, numar angajati etc.

6400 lei

Pretul nu include TVA

Informatii telefonice la 0752.140.922

avem in portofoliu companii ce cumuleaza o cifra de afaceri de peste 400 mil. €

Cum vom lucra?

Exemplu de campanie de marketing direct:

1. Campanie pentru cel mai mare producator de benzi din cauciuc din Romania – Artego

Fabrica de articole din cauciuc cauta parteneri in UE pentru a produsele sale. Aceasta a apelat la echipa noastra pentru a stabili noi contacte cu potentiali parteneri externi. Ne-am propus sa desfasuram o campanie complexa prin care sa formam o baza de date cu 10.000 de companii din industriile alese (industria prelucratoare, industria extractiva, industria constructiilor si a transporturilor). 

Astfel, fiecare companie va fi contactata cu oferta de colaborare din partea fabricii si se va initia o discutie in vederea unui posibil parteneriat sau achizitii de produse.

O campanie cu 10.000 de email-uri trimise catre companii din Europa dureaza ~2 luni, fiind nevoie de colectarea manuala a datelor de contact ale companiilor si apoi trimiterea catre acestea a ofertei de colaborare. Eficienta acestei campanii este foarte vizibila, stabilindu-se rapid legaturi cu noi parteneri, dar se permite astfel si o verificare a “pulsului pietei europene” cu privire la produsele furnizate. Cu un singur contract nou obtinut in cadrul UE, intreaga campanie a meritat investitia.

Timp

Cat timp ar dura ca echipa ta interna sa contacteze ~5000 de potentiali clienti sau parteneri? 

Este inteligent sa externalizezi aceste activitati unei agentii care efectueaza astfel de campanii in fiecare zi. Astfel, cu o singura factura, castigi 20 de zile de munca a 2 specialisti in vanzari.

Parteneri externi

Chiar daca deja ai contracte in desfasurare, trebuie sa fii mereu in cautare de parteneri si clienti noi – concurenta se extinde in fiecare zi, iar “relaxarea” se poate transforma intr-un posibil esec.

Printr-o campanie de lead generation vei creste vanzarile vizibil si organizat.

Awareness

Cum ar fi ca peste 5000 de oameni de afaceri/companii sa afle de brandul tau intr-o luna?

E simplu! Cei care sunt vizibili au in general un cuvant de spus. Degeaba esti profesionist si ai echipamente de ultima generatie daca nu stie nimeni ca existi.

Vrei sa lucram impreuna?

Suntem in cautarea unor clienti care stiu sa profite de experienta si dedicarea noastra!

Informatii telefonice la 0752.140.922