Vrei să te promovezi în industria mobilei?

Construim strategii online şi te promovăm pentru a câştiga clienti noi şi încrederea pieţei

Afaceri de top din industria mobilei sunt promovate de noi

Cum te ajutăm?Oferim servicii complete pentru a te prezenta si promova in industria mobilei din Romania

Redesign site

Degeaba ai site, daca el nu iti aduce clienti si nu iti reprezinta brandul corect. Noi vom reconstrui site-ul si il vom aduce la cel mai inalt standard tehnologic si grafic, fiind adaptat pentru publicul din industria mobilei. Site-ul va fi orientat spre un scop comercial – cautarea de noi clienti – consumatori sau IMM-uri.

Promovare Google

Peste 90% dintre vizitatori intra doar pe site-urile care apar in prima pagina din Google. Daca esti pe pozitii inferioare, esti aproape de negasit. Noi vom promova site-ul pe cuvintele cheie potrivite in industria de mobila, in functie de cele mai cautate si oportune. Suntem specialisti in SEO pentru Google.

Social media

Facebook sau Instagram au o puternica influenta in industria mobilei, atragand usor interesul consumatorilor, fiind mediile unde acestia isi petrec cel mai mult timpul. Orice brand trebuie sa aiba o prezenta activa in social media, sa publice continut si sa aiba o abordare profesionista.

Ultimele proiecte si rezultate obtinute

Transilvania Production

www.transilvaniaproduction.ro

Prima pagina Google la cautarea “mobilier masiv”

EverArt

www.everart.ro

Prima pagina Google la cautarea “canapele la comanda”

Anteco

www.anteco.ro

Prima pagina Google la cautarea “mobila restaurant”

Pro Design Art

www.prodesignart.ro

Prima pagina Google la cautarea “mobila la comanda Bucuresti”

Ce spun clienții noștri?Iată câteva păreri (100% reale) de la cei pe care i-am ajutat să-și imbunătățească imaginea si promovarea afacerii

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti, recomandam cu incredere JustPixel!

Ionel Ruxandari
Director General, Prodincom S.R.L. - Suceava

Am inceput sa lucram cu JustPixel acum 6 ani si santem foarte multumiti de rezultatele acestei colaborari. Disponibilitate, profesionalism, seriozitate iata cateva din coordonatele colaborarii noastre. Dorim sa mentinem si daca va fi cazul chiar sa largim colaborarea noastra.

Alexandru Vaduva
Director General, AS International S.R.L. - Craiova

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

Intrebari frecvente

Cat costa?

Preturile serviciilor noastre vor fi reduse cu pana la 50%, acesta fiind un beneficiu oferit prin campania “Promovam capitalul romanesc”.

Pretul il aflati imediat daca ne contactati la office@justpixel.ro sau la 0752.140.922

Vreau doar sa-mi promovez site-ul actual. Cum procedati?

Vom pastra site-ul si domeniul actual fara probleme, construind o campanie de promovare in Google a acestuia. Strategiile de promovare pe cuvintele cheie se aplica la fel de sigur si pentru site-ul actual.

Am deja site. Ce facem?

Daca veti ajunge la concluzia ca aveti nevoie, vom face un redesign al site-ului actual, totul intr-un mod unic si adaptat industriei. Va fi pastrat acelasi domeniu .ro, fiind imbunatatit designul si realizata campania de promovare in Google.

Contacteaza-ne acum!

sau sună la