Promovare pe Facebook

Un like sau share nu echivalează cu o vânzare, dar crește notorietatea brandului.

Cu cât ești mai vizibil, cu atât crește potențialul de a atrage clienți. Deși Facebook nu generează mereu tranzacții directe, el stimulează interesul. Mulți consumatori descoperă produse pe social media și apoi vizitează site-ul pentru achiziție. Vânzările sunt rezultatul unei relații solide cu clientul.

Postări și personalizări 

Oferim servicii de creare și optimizare a paginilor corporative de Facebook, garantând o reprezentare profesională și coezivă a brandului. 

Designul este adaptat pentru a reflecta identitatea corporativă, integrând elemente vizuale de înaltă calitate și coerență stilistică.

Ne ocupăm de postările paginii tale, adăugând o notă personală și autentică. Planificăm conținutul astfel încât să fie interesant pentru urmăritori. Ne asigurăm că postările sunt regulate, variate și că reflectă brandul tău. Monitorizăm reacțiile și ajustăm abordarea pentru a menține audiența.

Campanii plătite

Dacă dorești trafic mai mare pe o pagină a site-ului, mai multe cereri de ofertă pentru un serviciu sau să atragi mai mulți candidați pentru un job, noi obținem cele mai bune rezultate din campanii.

Targetare Inteligentă: Ajungem exact la publicul tău țintă.

Creativitate: Testăm și folosim reclama care atrage cel mai mult.

Buget Optimizat: Maximizăm rezultatele în funcție de bugetul tău.

Targetare audiență

Targetarea pe orașe sau regiuni

Facebook permite direcționarea reclamelor către audiențe specifice din anumite orașe sau regiuni, optimizând astfel campaniile pentru piața locală sau regională.

Targetarea fanilor altor pagini

Direcționăm reclamele către fanii paginilor concurente sau asemănătoare, pentru a ajunge la o audiență similară cu a ta.

Targetare detaliată prin cuvinte cheie

Utilizeazăm cuvinte cheie specifice pentru a combina interese și a crea o targetare mai precisă.

Recenzii

Peste 200+ de clienți mulțumiți cu serviciile și produsele pe care le-am oferit.

5/5
5/5
5/5

O colaborare perfecta! Rapid, fara prea multe complicatii, si-au luat informatiile / pozele de pe pagina noastra de facebook. Scurt si la subiect! In nici 2 saptamani era site-ul terminat, cu primele comenzi on-line la nici 2 zile.

Dima Anita

EVART S.R.L. –  www.evart.ro

5/5

Experienta actualizarii site-ului KUMA cu Justpixel a fost una pozitiva. Au dat dovada de profesionalism si au livrat un produs de calitate, personalizat conform dorintelor si asteptarilor noastre.

Oana Toader

Kuma Romania S.R.L. – www.kumaromania.ro

5/5

Prietenos si serios, s-a adaptat la nevoile si solicitarile noastre. Am primit multe idei  pentru vizual si aranjare in pagina si s-au realizat mai multe modificari fata de cele discutate initial. Colaborare buna!

Alina Rapan

Toneli Holding S.A. – www.toneli.ro

5/5

Un partener cu care am colaborat in realizarea proiectului elba-com.ro si rezultatul final a fost conform asteptarilor noastre. Va recomandam cu incredere mai departe!

Aniela Socaci

ELBA-COM S.A. – www.elba-com.ro

5/5

Site-urile pe care ni le-a livrat Justpixel  sunt mai mult decât modern construite și arătoase, sunt ușor de administrat și de dezvoltat chiar și de către cine nu este un specialist web. Iar reprezentantul companiei, Lucian Ungureanu, este suficient de versat încât să nu refuze modificările care nu au apărut în proiectul inițial.

Dana Sala

Sala Group S.R.L. – www.sala-group.ro

5/5

Profesionisti, au expertiza in domeniu si sunt proactivi. Pentru cele mai bune rezultate va recomand sa le dati frau liber, stiu ce au de facut fara prea mult pilotaj si control. Recomand cu caldura!

Melin Murat

BMC TRUCK & BUS S.A. –  www.bmcromania.ro

Call Now Button
Open chat