fbpx

Cum lucram

Cum lucram?

Am castigat increderea a sute de antreprenori avand o atitudine prietenoasa, deschisa, curajoasa si creativa

1.

Analizam situatia actuala

Inainte de a incepe, analizam situatia in care se afla site-ul actual si imaginea online a brandului. Dupa aceasta analiza, constatam lucrurile ce trebuie actualizate si construim planul pentru noul proiect.

2.

Intai gandim, apoi muncim

Pregatim un brief cu o serie de idei si exemple potrivite pentru noul proiect. Vom dezbate impreuna cu clientul asupra acestora pentru a alege cea mai potrivita abordare.

3.

Realizam noul concept

Vom pregati noul concept grafic si organizarea continutului pentru noua versiune. Totul trebuie sa iasa perfect, astfel ca aici vom dedica cel mai mult timp pentru a avea un rezultat exceptional.

4.

Discutam si implementam eventuale modificari

Clientul nu are intotdeauna dreptate, dar respectam sugestiile pe care le primim. Fiecare isi cunoaste mai bine publicul si stie ce le poate influenta deciziile de cumparare, astfel ca suntem atenti la feedback-ul primit.

5.

Verificam si testam versiunile noului site (desktop & mobile)

Always be testing! Nu ne plac suprizele neplacute, astfel ca nu le vom face nici noi altora. Suntem foarte atenti la detaliile privind aspectul unui site, dar si la cele tehnice. Noul site trebuie sa mearga perfect pe orice device.

6.

Lansam noul site online

Dupa ce avem acordul clientului si site-ul este finalizat pe serverul nostru, il vom publica online pe contul de gazduire al clientului. Dupa lansare, vom urmari evolutia acestuia si vom face eventuale teste si corectari.

Noi suntem agentia creativa de care ai nevoie!

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea in mediul online si sa-ti depasesti concurenta!

Call Now Button
Deschide chatul!
1
Ai intrebari?
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by