Creare magazin online

Este evident ca orice companie are nevoie de un site; problema trebuie pusa acum daca acel site chiar ajuta compania sau este un alt lucru banal realizat. Intr-o perioada in care oamenii petrec peste 8 ore pe zi online, navigand, este imperios necesar sa fii remarcabil. De ce? Cea mai importanta batalie se da astazi pe atentia vizitatorilor si a clientilor; nu e de ajuns ca un vizitator sa intre pe site sau in sediul firmei, ci este necesar ca atentia acestuia sa fie atrasa, sa ii fie castigat interesul si apoi sa se realizeze vanzarea. Unde isi cauta astazi viitorii clienti informatiile? Prin recomandari sau, cel mai des, online! Cu ce se va diferentia site-ul companiei tale fata de cele ale concurentei?

Un recent studiu realizat de Elizabeth Sillence privind hipertensiunea vizitatorilor ne-a relevat ca 94% dintre vizitatori au reclamat ca designul site-ului le-a provocat neincrederea sau increderea in respectiva companie.

Noi propunem o abordare matura asupra acestui subiect foarte important din functionarea unei afaceri, subiect ce a influentat pozitiv si, uneori decisiv, planurile de business ale multor clienti. De ce suntem diferiti? Fiindca nu suntem “baietii cu site-ul”, ci arhitecti de sisteme de promovare online; noi stim sa punem in valoare avantajele unei companii si sa influentam vizitatorii sa ia o decizie. Site-ul este doar un mijloc, nu un obiectiv final. Obiectivul final il reprezinta influentarea vizitatorilor, atragerea de noi clienti si castigarea pozitiei pe piata cu produsele si serviciile companiei.

Nu vom avea multe discutii tehnice, ci discutii de business; in prima faza, va vom prezenta multe idei si analize asupra industriei in care activati, analize comportamentale, analize ale concurentei, idei de promovare, analiza asupra ideilor concurentilor de pe pietele internationale si alte informatii esentiale pentru a construi un proiect stabil si pe termen lung, in care merita sa investiti bani si interes; timpul si expertiza le vom investi noi. In final, este vorba de imaginea companiei pe care a-ti construit-o, imagine pe care o veti avea pe piata, in fata a milioane de posibili vizitatori si clienti. Consideram ca merita sa va dati interesul!

Intelegerea industriei si a afacerii

Nu putem construi lucruri remarcabile pe modele prestabilite. Nu gandim ca niste “producatori de site-uri”, ci ca niste parteneri de afaceri, de aceea ne vom implica pentru a intelege industria in care activati si, abia apoi, pentru a intelege afacerea construita. Dupa aceasta, vom incepe strategia, avand deja informatii concrete. Consideram ca viziunea de ansamblu este un avantaj competitiv.

Strategie de promovare

Vom construi impreuna strategia optima prin care va puteti prezenta compania, produsele si serviciile intr-un mod inteligent si strategic, optima pentru a influenta vizitatorii sa ia o decizie pozitiva in privinta companiei. Va fi nevoie sa castigam increderea vizitatorilor si a clientilor, inca din primele secunde online pe site. Speranta si “degetele incrucisate” nu sunt o strategie, ci actiunile concrete si asumate.

Design personalizat

Fiecare companie are propria identitate, iar fiecare industrie are tot propria identitate. Noi vom lua identitatea proprie a companiei si identitatea de nisa (ex: constructii, servicii etc.), le vom imbina si, aplicand ideile din strategia de promovare, vom construi un design remarcabil, avand aptitudinea de a influenta pozitiv vizitatorii.

Promovare in Google

Promovarea in Google pe cuvintele cheie a devenit din ce in ce mai complicata fiindca, pe scurt, Google a decis ca doar site-urile cu informatie de calitate merita sa fie recomandate in cautari. Google deja are la baza un mecanism cu inteligenta artificiala ce intelege informatia de pe site-uri, adica o citeste si interpreteaza, apoi va acorda acelui site o pozitie in cautari. De aceea este nevoie de strategie si implicare; au apus vremurile in care “umpleai” site-ul de cuvinte cheie si texte copiate.

Continut text remarcabil

Nu puteti castiga increderea nimanui daca nu va puteti exprima clar si concis. Prin modul de exprimare vizual atrageti atentia vizitatorilor, dar prin modul de exprimare scris veti castiga increderea acestora. Acestea nu vor fi simple “texte pe site”, ci factori de influenta a vizitatorilor pentru a-i convinge ca merita sa aiba incredere in companie si sa ia o decizie cat mai prompta.

Adaptabil pe orice device

Noul proiect va fi adaptabil pentru toate deviceurile (PC, telefon, tableta), fara ca functiile principale ale site-ului sa fie afectate in vreun fel. In plus, designul va fi la fel de bun chiar si pe telefon, influentand pozitiv vizitatorii.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Pentru o prezenta online mai puternica, ne-am dorit un redesign al site-ului, un site realizat in tehnologia responsive. Am apelat la ei si spunem doar atat: pentru oricare dintre serviciile lor da-le mana libera, stiu ce au de facut si sunt foarte buni. Rezultatul final exprima ceea ce am dorit! Si fara intarzieri!

Emin Memet
Manager, MEMS PRODEXIM S.R.L - Constanta

Pentru o prezenta online mai puternica, ne-am dorit un redesign al site-ului, un site realizat in tehnologia responsive. Am apelat la ei si spunem doar atat: pentru oricare dintre serviciile lor da-le mana libera, stiu ce au de facut si sunt foarte buni. Rezultatul final exprima ceea ce am dorit! Si fara intarzieri!

Emin Memet
Manager, MEMS PRODEXIM S.R.L - Constanta

Am lucrat site-ul Everart cu Justpixel si suntem extraordinar de multumiti! Nu numai ca avem un design cu care ne putem mandri, dar avem o colaborare constanta prin care dezvoltam siteul. Recomand cu mare incredere Justpixel pentru a va prezenta firma si produsele exceptional.

Mariana Conea
Director General, EVER ART S.R.L - Bucuresti

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

Studii de caz

Ia o decizie in a construi un site remarcabil! Contacteaza-ne astazi!