Ofer soluții remarcabile pentru a-ți crește vânzările online

De peste 8 ani, ajut companiile romanesti sa gaseasca solutii pentru a-si promova online produsele sau serviciile. Am vazut afaceri schimbandu-se complet dupa ce au implementat strategii de marketing potrivite; am invatat din greseli si din succese pentru ca acum sa ofer sfaturi concrete si sa implementez strategii pentru imbunatatirea si promovarea eficienta a site-ului unei afaceri.

+8 ani experienta

+300 proiecte

+200 clienti

Vom identifica solutii si vei afla:

Cum sa castigi mai multe lead-uri si clienti de pe internet

Cum sa prezinti remarcabil produsele sau serviciile tale pentru publicul tau tinta

Cum sa iti imbunatatesti site-ul actual pentru a convinge vizitatorii sa actioneze

Care sunt canalele potrivite de promovare pentru produsele sau serviciile tale

Analiza competitiei pentru a identifica metode de crestere a avantajelor competitive

si multe altele...

Ce spun altii despre mine

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti, recomandam cu incredere JustPixel!

Ionel Ruxandari
Director General, Prodincom S.R.L. - Suceava

Am inceput sa lucram cu JustPixel acum 6 ani si santem foarte multumiti de rezultatele acestei colaborari. Disponibilitate, profesionalism, seriozitate iata cateva din coordonatele colaborarii noastre. Dorim sa mentinem si daca va fi cazul chiar sa largim colaborarea noastra.

Alexandru Vaduva
Director General, AS International S.R.L. - Craiova

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

A fost o incantare sa lucram cu Justpixel de la inceput pana la sfarsit. Ma bucur ca avem un magazin online ce ne reprezinta si pentru ca suntem pe prima pagina in Google la cautarea principala. Sunt o echipa prietenoasa si amabila pe care o recomand mai departe.

Alexandru Lembrau
Director General, Sedona ALM S.R.L. - Bucuresti

Am lansat deja al 5-lea site cu Justpixel si am extins atelierele de productie ale firmei, totul multumita clientilor veniti din online. Primesc zilnic comenzi din proiectele pe care le-am facut cu voi! Am comunicat foarte bine, chiar daca atelierele noastre sunt destul de departe de Bucuresti.

Stefan Szentkiralyi
Director general, Direct Target S.R.L. - Zalau

Am lucrat site-ul Everart cu Justpixel si suntem extraordinar de multumiti! Nu numai ca avem un design cu care ne putem mandri, dar avem o colaborare constanta prin care dezvoltam siteul. Recomand cu mare incredere Justpixel pentru a va prezenta firma si produsele exceptional.

Mariana Conea
Director General, EVER ART S.R.L - Bucuresti

Cum lucram?

1. Discutam obiectivele urmarite de tine

2. Analizez site-ul tau, in detaliu

3. Analizez prezenta ta in online si a concurentei

4. Identific problemele avute in site si in prezenta online

5. Ofer un raport complet cu solutiile optime si metode de implementare

6. Gestionez implementarea solutiilor oferite pentru a obtine rezultate

Cum incepem?