fbpx

B2B Cold Calling (call-center)

Cold calling (Call Center)

Vom fi departamentul tau de call center si vom contacta mii de potentiali clienti

Daca vei astepta sa-ti vina clientii pe usa, deja ai esuat! Singura abordare puternica si cu rezultate vizibile este aceea a marketingului direct – mergi tu la client pentru a-i castiga atentia si increderea.

Contactam zilnic mii de potentiali clienti prin diferite strategii de cold calling.

Avem acces la baze de date actualizate cu peste 100.000 companii active din Romania si acces la baze de date actualizate cu peste 4.000.000 companii active din Uniunea Europeana.

Metodele utilizate sunt 100% personalizate si in conformitate cu regulamentul GDPR – adresate numai persoanelor juridice.

 

Cum vom lucra?

  • Concepem scriptul/discutia de inceput pe care o vom avea cu potentialii clienti
  • Realizam baza de date cu companiile la care vom efectua apeluri telefonice personalizate cu oferta de colaborare
    - Baza de date va realizata conform criteriilor stabilite de comun acord, companiile fiind segmentate pe industrii, cifra de afaceri, orase sau alte criterii pe care le considerati esentiale.
    - O baza de date va contine numele firmei, emailul oficial, telefonul, adresa etc. intr-un format Excel.
  • Demaram campania intr-un mod organizat, efectuand 200 de apeluri pe zi si colectand potentiali clienti ce isi exprima interesul pentru o discutie detaliata
  • Va transmitem un raport complet cu rezultatele campaniei si lista in Excel cu companiile interesate si detalii colectate in urma conversatiilor telefonice

Exemplu de campanie de cold calling:

Campanie de cold calling pentru o firma de productie publicitara

Firma dorea sa gaseasca potentiali parteneri pentru a stabili noi contracte de colaborare privind produsele de productie publicitara fabricate. Vom colecta datele de contact ale companiilor din industriile recomandate de client – firme de consultanta, firme de marketing etc. Dupa ce construim baza de date (nume, telefon, email), vom contacta telefonic fiecare firma in parte si vom prezenta oferta propusa. Raspunsurile primite vor fi redactate intr-un fisier Excel, astfel ca toate informatiile vor fi livrate intr-un mod organizat. La finalul campaniei telefonice, clientul va putea sa contacteze personal firmele care si-au exprimat interesul si le va putea cunoaste contextul.

Solicita o campanie:

Veti fi contactat telefonic de catre un consultant pentru a discuta detalii concrete privind solicitarea.

Informatii telefonice la 0752.140.922

Ce castigi daca incepi de astazi?

Timp

Cat timp ar dura ca echipa ta interna sa contacteze ~5000 de potentiali clienti sau parteneri? 

Este inteligent sa externalizezi aceste activitati unei agentii care efectueaza astfel de campanii in fiecare zi. Astfel, cu o singura factura, castigi 20 de zile de munca a minim 2 oameni de vanzari.

Vanzari

Chiar daca deja ai contracte in desfasurare, trebuie sa fii mereu in cautare de parteneri si clienti noi – concurenta se extinde in fiecare zi, iar “relaxarea” se poate transforma intr-un posibil esec.

Printr-o campanie de lead generation vei creste vanzarile vizibil si organizat.

Awareness

Cum ar fi ca peste 10.000 de oameni de afaceri/companii sa afle de brandul tau intr-o luna?

E simplu! Cei care sunt vizibili au in general un cuvant de spus. Degeaba esti profesionist si ai echipamente de ultima generatie daca nu stie nimeni ca existi.

Companii de top deja folosesc solutiile noastre

Call Now Button
Deschide chatul!
1
Ai intrebari?
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by