fbpx

Campanii email-uri B2B

Vrei să contactezi firme prin email-uri personalizate?

După venirea pandemiei, târgurile internaționale au fost închise, întâlnirile de afaceri s-au redus, zborurile s-au redus, dar și clienții din Romania au început țină de bani“. Te resemnezi sau găsești soluții noi?

Singura metodă, rapidă și accesibilă, este contactezi companii din Romania sau importatori/distribuitori din Europa și cauți colaboratori noi. Cum îi contactezi? În prima fază, pe email; apoi îl trimiți pe site unde vad produsele tale.

Zi de zi, apar concurenți noi pe piață, din toată lumea. Totul se mișcă foarte rapid, asta trebuie faci și tu!

1

Discutam pentru a intelege afacerea ta si profilul firmelor pe care doresti sa le contactam. 

Vom stabili impreuna obiectivul dorit:

  • gasirea de clienti noi in Romania sau in U.E.
  • gasirea de noi distribuitori si retaileri
  • identificarea de parteneri comerciali pentru export in U.E.
  • intrarea pe o piata noua

2

Stabilim criteriile de identificare a firmelor.

3

Stabilim textul pentru emailul ce va fi trimis tuturor firmelor identificate. Fie venim noi cu o propunere pentru acest text, fie ne pui tu la dispozitie textul. In orice caz, vom discuta impreuna pentru a ne asigura ca  va avea impactul dorit.

Exemplu de email trimis:

Continutul emailului va fi discutat impreuna pentru a se stabili cea mai buna abordare.

4

Trimitem email-urile. Emailurile sunt trimise printr-un sistem automatizat, obtinand astfel raspunsuri cat mai multe.

Firme organizate dupa industrii sau activitate

Exemplu: Daca esti producator de accesorii pentru mobila, putem contacta toti producatorii de mobila din Romania sau internationali.

Firme participante la targuri nationale sau internationale

Exemplu: Daca esti producator de ambalaje, putem contacta toti expozantii unui targ international de food (ex: Anuga Germany).

Firme cu origine in anumite orase, regiuni sau tari

Exemplu: Daca esti producator de remorci, putem contacta toti dealerii/distribuitorii si comerciantii de remorci din U.E. sau dintr-o tara.

5

Raspunzi celor interesati. Vei vedea in timp real cum evolueaza campania si ce raspunsuri primesti la emailurile pe care le trimitem, luand legatura cu firmele interesate pe email si/sau telefonic.

Studii de caz

Pentru a înțelege mai ușor serviciul nostru, iți prezentăm mai jos câteva studii de caz finalizate cu succes

Client: Eltrex S.R.L.

Activitate: Eltrex, fondată în 1999 în Timișoara, are o echipă de specialiști în proiectare și execuție de instalații electrice și automatizări industriale, oferind soluții pentru unele dintre cele mai importante companii multinaționale. 

Soluția furnizată de noi: 

1. Compania a dorit o lista de companii din Germania ce sunt contractori de lucrari de asamblare mecanica si furnizori de servicii de instalare a echipamentelor industriale. Am identificat 4687 de companii din Germania si datele de contact actualizate ale acestora.

2. Compania a dorit sa trimitem emailuri catre aceasta lista de companii. Am redactat alaturi de echipa acestora textul in limba germana, adresat acelor companii, si am trimis emailurile catre acestea.

Client: ARTEGO S.A.

Activitate: Artego, companie fondată în 1973, este cel mai mare producător de benzi din cauciuc din Romania, având o cifră de afaceri de peste 37 mil. € și este listată la Bursa de Valori București.

Soluția furnizată de noi: 

1. Compania a apelat la echipa noastră pentru a stabili noi contacte cu potențiali parteneri din Romania. Ne-am propus desfășuram o campanie complexă prin care formăm o bază de date cu ~10.000 de companii din industriile alese (industria prelucrătoare, industria extractivă, industria construcțiilor și a transporturilor).

2. Fiecare companie a fost contactata prin email cu oferta de colaborare din partea fabricii și se iniția o discuție în vederea unui posibil parteneriat sau achiziții de produse. Au existat multe discuții inițiate și reacții pozitive din partea multor companii care nu știau anumite articole sunt produse în Romania la preturi mai bune comparativ cu alte piețe.

Nu mai amâna decizii esențiale pentru afacerea ta!

După trimiterea solicitării, vei fi contactat pentru a discuta detalii

Call Now Button