Partenerii nostri

Financial Trends

Analize si cercetari de piata
Noi facem analize de piata si analize financiare pentru companii. Analizele sunt ceva atat de comun incat putini se mai gandesc la importanta lor, dar analizele nu sunt doar niste foi de calcul. Analizele sunt prezentari argumentate ale viitoarelor miscari ale pietelor sau ale firmelor; pe scurt, sunt un puternic avantaj competitiv pentru orice antreprenor.

AS Legal

Recuperari creante
AS Legal este afacerea de succes a unei echipe de juristi care, începând cu anul 2009, au inceput sa se confrunte si sa solutioneze problemele dificile de drept intampinate de clienti in relatiile sociale si juridice.

Direct Target

Productie publicitara
Serviciile din domeniul publicitar dezvoltate incepand cu anul 2003 de catre Direct Target sunt acum mai aproape de dumneavoastra. Direct Target inseamna o agentie de publicitate care incearca sa acopere cererile de pe piata locala si nu numai. Direct Target inseamna si productie publicitara directa prin utilajele proprii dar si produse publicitare oferite in colaborare cu partenerii nostri.

ABC Juridic

Consultanta juridica
ABC Juridic a luat naştere din dorinţa de a construi perspective pentru viitorii specialişti în domeniul juridic. Cei care și-au propus crearea acestui site au pornit de la premisa de a construi o imagine atractivă pentru tinerii care urmeză să finalizeze studiile liceale precum şi pentru studenţii de astăzi ai Facultăţilor de Drept.
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. - Oradea

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?